Poledance-meets-Burleske en super-stretch workshop 15 oktober

21 September 2017

Kon je nooit kiezen tussen paaldansen of burleske?! Dan stop maar met piekeren!! Bij Chalans Den Bosch kun je nu kennismaken met een geweldige workshop, waarbij je beide dansvormen gaat combineren met de workshop "Poledance meets Burleske". De ultieme vrouwelijke combinatie workshop.

Paaldansen en Burleske: een perfecte match.

Wat gaan we doen? Je leert in twee uren de basis elementen van het paaldansen met een Burleske randje. Denk aan een choreo op het nummer "Sexy Silk" van zangeres Jessie J en het bekende nummer "Big Spender".
Wil je de diva in jezelf naar boven halen? Lopen en acteren als en femme fatale? Laat je je gaan tijdens deze workshop, laat je verleiden en ga lekker los. Vier het vrouw zijn in al haar facetten.

Heb je geen ervaring op het gebied van dans en paaldansen? Dat is geen enkel probleem. De workshop heeft een laag instapniveau en is voor iedereen toegangkelijk. Ook als je al langer bij Chalans danst, is deze workshop weer een leuke inspiratie om mee te doen!

Na de workshop "Poledance meets Burleske" zal er ook een super-stretch workshop zijn, waarbij je spieren gaat gebruiken, waarvan je nog niet wist dat je ze had. Het is een leuke kennismaking van wat je tijdens lessen kunt verwachten. Je zult merken dat je na 1 workshop al verschil ervaart en hoe leuk het is om zo snel resultaat te zien en voelen.

Noteer 15 oktober maar alvast in je agenda. De workshop "Poledance meets Burleske" duurt 2 uur en kost slechts €17,50 per persoon. Doe je ook de workshop super-stretch mee, betaal je voor beide workshops samen slechts € 25,- !!! Wil je alleen de workshop Super Stretch meedoen dan kan dat natuurlijk ook. Deze workshop kost € 10,-

van 13:00 - 15:00 uur burleske-meets-pole
van 15:00 - 16:00 super-stretch 

Aanmelden kan door een berichtje te sturen naar denbosch@chalans.nl.

 

 

Dansers over Chalans

Hallo, Had een reactie beloofd en ben het helemaal vergeten... De workshop was heel ges ...
lees meer
laagd! Een vriendelijke en kundige instructeur. Maar petje af voor jullie, wij vonden het namelijk ontzettend zwaar. Nog zwaarder dan gedacht maar wel leuk om een keer te doen. Dank dat we het mochten doen! Groetjes Jacqui Zal chalans zeker bij anderen aanraden.

Ik vind het helemaal geweldig. Ik kan eindelijk weer dansen en ik had niet verwacht dat ik ...
lees meer
het zo'n gave sport zou vinden.. dit paaldansen. Onze lerares is erg leuk en we hebben een superleuke groep. En natuurlijk heb ik spierpijn en blauwe plekken inderdaad hahaha.. Maar dat maakt het wel extra gaaf... Weet je tenminste dat je flink bezig bent geweest. Groetjes Britt.

Beste Chalans, Het was helemaal super leuk!! We hebben allemaal genoten en inderdaad le ...
lees meer
kker spierpijn gehad! We zullen jullie goed promoten! en wie weet is een korte cursus toch interessant???? welke mogelijkheden zijn er bij jullie?? Nogmaals erg bedankt voor de leuke en leerzame workshop! Groeten Marien

De workshop afgelopen zaterdag in Groningen was Superleuk! Een aantal meiden willen zelfs ...
lees meer
paaldansen als sport gaan doen. Anjelina deed het heel goed en leuk. Dankjewel. Groetjes Esther!

Hi! We really enjoyed the workshop! It was really fun and perfect for our week-end in ...
lees meer
Amsterdam. The teacher was very "pedagogue" and nice so we learned as fast as we could! Best regard, Sarah Vers

Voor de tijd die ik tot nu toe bij jullie heb gehad, wil ik jullie ontzettend bedanken! ...
lees meer
En natuurlijk ook speciaal Eva, van wie ik zowel de lessen pole fun-1 als de lessen pole fun-2 heb gehad. Jullie zijn allemaal echt super en ik ga jullie de komende maanden echt missen!

I would love to be included for another session with you. I will be back in the netherland ...
lees meer
s next week and will call for a course that you teach. Please Accept my apology for not mailing before about how much fun I had in your lessons and most of all how much confidence I had after, that I so much want to continue in your school. As most things time and money cost money and time, but I want to be back in your class. I hope to enroll soon. Kind regards, Hannah

Goedemiddag, Aanstaande vrijdag ga ik trouwen en daarom werd er een afgelopen zaterdag een ...
lees meer
vrijgezellenfeest voor mij georganiseerd. Onderdeel van deze dag was de Burlesque workshop van Jacqueline. Graag wilde ik nog even laten weten dat ik het een ontzettend leuke workshop vond! De 13 aanwezige dames zijn heel verschillende types qua interesses en fitheid, maar het was voor ons allemaal erg leuk om te doen! Sexy, maar toch niet ordinair. Lekker bezig, maar toch niet heel erg vermoeiend. Een flinke choreografie, maar toch niet te lastig om te onthouden. Het was gewoon precies goed allemaal. Mijn complimenten gaan vooral uit naar Jacqueline: haar outfit was natuurlijk al een leuke binnenkomer, waardoor je direct de sfeer proeft. Haar enthousiasme maakte ons ook enthousiast en haar gezichtsuitdrukking en voorbeelden waren overduidelijk. Al met al: helemaal top! Groeten,Iris

Hi Natasja, Het was echt onwijs leuk!!! Een leuke meid die de workshop gaf, super entho ...
lees meer
usiast en speelde goed in op de groep en de tijd :)

Hoi Natasja, we hebben het helemaal geweldig gevonden. Helemaal afgestemd op ons, he ...
lees meer
t werd leuk gedaan en wat een leuke vrouwen die de les gaven. Ik kan niet wachten om ergens in een club een paal te zien ;-) Ik ga er meteen inhangen, haha. Mijn vriendin vond het een perfect vrijgezellenfeest. We kregen nog een gratis proefles als afsluiting mee, dus we hebben al met een aantal meiden afgesproken om, na de bruiloft van mijn vriendin, daar gebruik van te maken, erg leuk! Hartstikke bedankt voor jullie tijd en voorpret ;-) Hartelijke groetjes, Cindy





Werken bij Chalans

Chalans is regelmatig op zoek naar instructors voor het geven van lessen of workshops. Dit kan voor alle dansvormen zijn. Ook als je nog niet de juiste opleiding hebt gehad, kun je ons team komen versterken! Je kunt bij Chalans namelijk verschillende instructor opleidingen volgen. Ook zoeken we mensen die de catwalk opleiding willen doen.

Meer informatie

Nieuws

Nieuwe locatie Maastricht

Oh wat zijn we heden blij... :-) Chalans maastricht heeft een nieuwe locatie ...

Lees meer

Still surching for a location

unfortunately our space in the center was canceled at the last minute. The build...

Lees meer

Start lessen Bring a friend

Sta jij al ingeschreven voor onze lessen? Laat je vrienden dan ook bij ons insch...

Lees meer

Aerial Movements Show 2022

WIJ WILLEN ER ZEKER BIJ ZIJN!! Dit mag je niet missen!! Aerial Movements Sho...

Lees meer

Bungee Fitness course starts Tuesday, September 6

NEW Bungee Fitness course for Beginners in Dancaholic!...

Lees meer

Beoordelingsbanner met de score op 1001activiteiten.nl