Nieuwe cursus, handstand en Modern Pole

13 April 2017

Er starten weer 2 extra cursussen, handstand en modern pole. Beide cursussen zijn een goede aanvulling op paaldansen maar ook heel goed (en natuurlijk leuk!) om te doen als je verder geen paaldansles volgt. 

Tijdens de handstand lessen gaan we werken aan je balans ondersteboven. Dit doen we niet alleen door in een handstand te staan maar ook door verschillende oefeningen te doen om de spieren die je moet gebruiken sterker te maken. Omdat je met een handstand tijdens 1 oefeningen al je spieren gebruikt is dit meteen een full body workout! Op donderdag 20 april om 18.45 is de eerste les van de 8 weekse cursus maar je kunt ieder moment instromen en een proefles doen. 

Paaldansen is meer dan alleen maar trucjes in de paal maar soms is het wel lastig om dingen zelf op een mooie manier met elkaar te combineren. Daar gaat moderne danseres Line je bij helpen tijdens modern pole. Ze leert je mooie overgangen en bewegingen uit de moderne dans combineren met (simpele) dingen in de paal. De cursus is voor alle niveaus, ook als je nog geen ervaring met paaldansen hebt. Op vrijdag 21 april om 20.30 en dinsdag 25 april om 18.00 kun je een proefles volgen, dat is dan meteen de eerste les van de 5 weekse cursus.

Dansers over Chalans

Hallo Natasja, Heel erg bedankt voor de geweldige workshop. De dames hebben het helema ...
lees meer
al top gevonden mede ook dankzij jouw lesgeven. Ik ook trouwens. Misschien tot een volgende keer, Groetjes Anja

Jongens.....wát was het gááf, zeg! Nog veel leuker dan ik dacht. Ook de vrijgezelle d ...
lees meer
ame vond het helemaal super en deed alles mee, was leuk voor ons om te zien. We hadden even een miscommunicatie omtrent de bevestiging, maar mijn complimenten hoe dit opgelost kon worden, heb ik erg gewaardeerd! Ik wens jullie veel succes met jullie gave workshops en cursussen, maar dat is eigenlijk al gegarandeerd! Veel liefs Ilona

Ik vind het helemaal geweldig. Ik kan eindelijk weer dansen en ik had niet verwacht dat ik ...
lees meer
het zo'n gave sport zou vinden.. dit paaldansen. Onze lerares is erg leuk en we hebben een superleuke groep. En natuurlijk heb ik spierpijn en blauwe plekken inderdaad hahaha.. Maar dat maakt het wel extra gaaf... Weet je tenminste dat je flink bezig bent geweest. Groetjes Britt.

Hi Natasja, I LOVED the workshop, I really hope for something similar soon! Only the musc ...
lees meer
le pain today but please do inform me for anything like this in the future, I will most definitely participate! Greetings, Lina

Het was een erg gezellige zaterdagmiddag, met een onvergetelijk leuke workshop!

Patricia

Burleske

Nooit gedacht maar klassiek ballet, jazz ballet, moderne dans en paaldans blijken toch te ...
lees meer
combineren, ole! En het heet: lyrical pole! Goeie uitvinding en fijne eerste les

Hoi Natasja, Ik vind het onwijs leuk en ik tel de dagen af naar de volgende les! Mijn ...
lees meer
linkerbeen zit vol blauwe plekken, maar verder valt het mee. Na de eerste les had ik veel spierpijn, maar na de tweede les was dat minder. Maar ik ben ontzettend enthousiast en ik ben zelfs een kamer aan het leegmaken zodat er plaats is voor een paal! Groetjes, Lindsey

Lindsey

Paaldansen

Hai Natasja, het was erg tof zaterdag! Ik vond het een hele leuke dag. Cat heeft ons er ...
lees meer
g leuk en goed les gegeven, je kunt merken dat ze veel ervaring heeft, zowel qua lesgeven als qua dansen. Het lesmateriaal heb ik bekeken en dit is erg handig. Vooral de usb stick. Nogmaals bedankt voor de hele leuke en leerzame dag. Ik kijk er naar uit om zelfstandig workshops te geven.

Suzanne

Burleske

Hallo, Had een reactie beloofd en ben het helemaal vergeten... De workshop was heel ges ...
lees meer
laagd! Een vriendelijke en kundige instructeur. Maar petje af voor jullie, wij vonden het namelijk ontzettend zwaar. Nog zwaarder dan gedacht maar wel leuk om een keer te doen. Dank dat we het mochten doen! Groetjes Jacqui Zal chalans zeker bij anderen aanraden.

ik vond de workshop erg geslaagd. onze 'juf' legde heel goed uit en nam goed de tijd. oo ...
lees meer
k erg leuk dat ze haar vak serieus nam en bereid was daarover te vertellen. ik had die dag een aantal vriendinnetjes mee en zij hebben allen een positieve indruk van Chalans. de prijs was prima, alleen was even lastig dat door het grote animo de tijd van de workshop wijzigde. hopelijk binnenkort nieuwe workshops!





Werken bij Chalans

Chalans is regelmatig op zoek naar instructors voor het geven van lessen of workshops. Dit kan voor alle dansvormen zijn. Ook als je nog niet de juiste opleiding hebt gehad, kun je ons team komen versterken! Je kunt bij Chalans namelijk verschillende instructor opleidingen volgen. Ook zoeken we mensen die de catwalk opleiding willen doen.

Meer informatie

Nieuws

Nieuwe locatie Maastricht

Oh wat zijn we heden blij... :-) Chalans maastricht heeft een nieuwe locatie ...

Lees meer

Still surching for a location

unfortunately our space in the center was canceled at the last minute. The build...

Lees meer

Start lessen Bring a friend

Sta jij al ingeschreven voor onze lessen? Laat je vrienden dan ook bij ons insch...

Lees meer

Aerial Movements Show 2022

WIJ WILLEN ER ZEKER BIJ ZIJN!! Dit mag je niet missen!! Aerial Movements Sho...

Lees meer

Bungee Fitness course starts Tuesday, September 6

NEW Bungee Fitness course for Beginners in Dancaholic!...

Lees meer

Beoordelingsbanner met de score op 1001activiteiten.nl