Leea

Leea

Instructor paaldansen, burlesque, lapdance

Hoi allemaal,

Mijn naam is Leea en ik ben de trotse eigenaresse van Chalans Eindhoven.

Geboren en getogen in Roemenië, ben ik in 2004, nadat ik mijn master opleiding in Computer Science heb afgerond, naar Nederland verhuisd. Hier heb ik verschillende banen gehad als Project Manager en sinds 2010 werk ik als Innovatie Projectmanager bij een software bedrijf met uitdagende en innovatieve karakter.

In Eindhoven woon ik samen met mijn vriend, dochtertje en onze grote herdershond.

Van jongs af aan vond ik het geweldig om mijn passie en kennis over te brengen aan anderen. Of het nou over een software programma ging of mijn liefde voor dieren heb ik dit altijd met veel enthousiasme gedaan.

Een aantal jaren geleden ben ik gestart met paaldansen. En wat vond ik het jammer dat ik deze geweldige sport niet eerder heb ontdekt. Dit werd snel mijn passie en binnen 2 weken had ik al mijn eigen paal in huis. 4  keer per week trainen was zeker niet te veel naast mijn fulltime baan. En dit alleen omdat ik het zo leuk vond! Met hakken natuurlijk ook want de sensuele kant van paaldans is op me lijf geschreven!

Vanaf januari 2016 kun je bij Chalans Eindhoven verschillende lessen volgen: paaldans, burleske, sensuele paaldans en lapdance. Ook in het weekend kun je bij ons komen om zelf te trainen en mocht je een feestje willen geven waar je ook gebruik kan maken van paaldans palen en blacklight, is dit ook bespreekbaar!

Heb jij een vrijgezellenfeestje of een ladies night? Een mannenavond of een verjaardag? Kies een van onze workshops die we met alle plezier doen! 

Wil je meer informatie over onze lessen, workshops of andere mogelijkheden? Stuur een email naar eindhoven@chalans.nl en binnen notime heb je een antwoord terug.

 

 

Werken bij Chalans

Chalans is regelmatig op zoek naar instructors voor het geven van lessen of workshops. Dit kan voor alle dansvormen zijn. Ook als je nog niet de juiste opleiding hebt gehad, kun je ons team komen versterken! Je kunt bij Chalans namelijk verschillende instructor opleidingen volgen. Ook zoeken we mensen die de catwalk opleiding willen doen.

Meer informatie

Nieuws

31 juli Kinder paaldansen

Om kinderen met de leuke wereld van paaldansen kennis te laten maken is er de 31...

Lees meer

Beginnerscursus Paaldansen

Onze beginnerscursus komt er weer aan!...

Lees meer

Bunny Burlesque workshop

Ladies! Er komt een speciale Pasen workshop, de online Bunny Burlesque workshop....

Lees meer

Nu ook vrijgezellenworkshops (met high tea) in Maastricht

Zodra we weer open mogen, kun je in Maastricht nu voortaan ook terecht voor je v...

Lees meer

Conditieles in de buitenlucht

Is je conditie tijdens de lockdown ook wat achteruit gegaan, en ben je ook toe a...

Lees meer

Beoordelingsbanner met de score op 1001activiteiten.nl